Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΟΧΟΙ

                     
                                                                                                                    Αθήνα, 19/7/10

Ξαφνικά, χωρίς ενημέρωση, πριν λίγες μέρες, η εταιρία του «αποφασίζομεν και διατάζομεν» απαιτεί από τους εργαζόμενους να υπογράψουν τους στόχους αξιολόγησης για το έτος 2010. Αρχικά, στην Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών οι συνάδελφοι καλούνται από στελέχη της Διεύθυνσης προκειμένου να υπογράψουν το σχετικό έγγραφο.

Η εταιρία, για μία ακόμη φορά, αγνοεί νόμους και θεσμούς. Με πρόσχημα τη δήθεν ενημέρωση, απαξιώνει τους εργαζόμενους.

Οι στόχοι για τους οποίους αξιολογείται ο εργαζόμενος είναι προϊόν μονομερής πρακτικής της εταιρίας, και όχι σύμφωνης γνώμης του εργαζόμενου.

Μήπως, υπογράφοντας ο εργαζόμενος δηλώνει και την σύμφωνη γνώμη του για την επίτευξη των στόχων, ώστε σε αντίθεση περίπτωση θα υπάρχουν αρνητικές εξελίξεις;

Και επειδή δε γνωρίζουμε την μελλοντική χρήση του συγκεκριμένου εγγράφου από την εταιρία, καλούμε όλους τους συναδέλφους ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ.

Καταγγέλλουμε την κίνηση της εταιρίας και δηλώνουμε ότι δεν είμαστε συμμέτοχοι σε αυτήν.

Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις των μελών της Πρωτοβουλίας, και ενώ έχουμε κοινοποιήσει και εγγράφως το γεγονός στο δ.σ., καλούμε τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. του σωματείου να καταγγείλουν επιτέλους την ενέργεια της εταιρίας.