Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


--------------------------------------------------------------------------------

Από: Valsami Olympia

Αποστολή: Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013 7:20 μμ

Προς: Σύλλογος Εργαζομένων Cosmote

Θέμα: ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ









Πρωτοβουλία Εργαζομένων στην Cosmote



Η Πρωτοβουλία Εργαζομένων στην Cosmote, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στις συναντήσεις με την εταιρία, ζητά έκτακτο διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να αποφασίσουμε για την πορεία των διαπραγματεύσεων , με ποιό σχέδιο θα προχωρήσουμε καθώς και για εξουσιοδότηση της διαπραγματευτικής ομάδας.



Επιπρόσθετα, σας υπενθυμίζουμε ότι οι προτάσεις της παράταξής μας πλέον της προηγούμενης για έκτακτο διοικητικό, όπως και κατατέθηκαν στη συζήτηση μετά τη συνάντηση της 29/4/2013 ήταν:




Β) Ανακοίνωση του σωματείου με αφορμή την απεργία της 1ης Μαίου 2013 . Στην ανακοίνωση θα γινόταν ενημέρωση για τις εξελίξεις και θα καλούσαμε τους συναδέλφους για συμμετοχή στην απεργία και γενικότερα σε κινητοποιήσεις. Γεγονός που υιοθετήθηκε από την παράταξη της ΕΣΚ και μας χαροποιεί ιδιαίτερα.




Γ) Σε περίπτωση μη δημοσιεύσης της προηγούμενης ανακοίνωσης, να προχωρήσουμε σε νέα που περιέχει τα προηγούμενα χαρακτηριστικά: ενημέρωση - κάλεσμα σε κινητοποιήσεις.



Δ) Γενική Συνέλευση Μελών, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις προτάσεις των παρατάξεων, καθώς και να αποφασίσουν τα μέλη για τη σσε.