Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


Αναρτήθηκε από τον/την eamgr στο 11 Ιουνίου, 2013
Αναδημοσίευση απο Εργατικό Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο

Η «κυβέρνηση» Σαμαρά και με την τελευταία πράξη νομοθετικού περιεχομένου που βάζει λουκέτο στην ΕΡΤ , αποκαλύπτει για άλλη μια φορά με κραυγαλέο τρόπο ότι έχει μεταλλαχτεί ανοιχτά σε κυβέρνηση της Χ.Αυγής και των ακροδεξιών περιθωριακών κύκλων της Ν.Δ.



«Κυβέρνηση» που βασίζεται στο κοινοβουλευτικό φύλλο συκής-στήριξη-που της παρέχουν οι σφουγγοκωλάριοι της σύγχρονης ανανήψασας αριστεράς του Κουβέλη (τυφλά να έχουν οι Α.Μ της Μακρονήσου) και η πλειάδα των ενόχων της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.



Η υπεράσπιση της ΕΡΤ και του δημοσίου χαρακτήρα της είναι το ίδιο με την υπεράσπιση των πιο βασικών αγαθών κάθε κοινωνικού ανθρώπου.Νερό-τροφή-στέγη-πολιτισμός-ενημέρωση-δημοκρατία.



Καλούμε την εργατική τάξη να μην αφήσει την υπόθεση της ΕΡΤ στα χέρια καμιάς πλέμπας ειδικών της υποταγμένης διανόησης όποιους τίτλους και αν αυτή προβάλλει.



Γιατί αυτοί είναι που πέντε χρόνια τώρα με τους καθηγητικούς και άλλους τίτλους προσπαθούν να μας πείσουν πως πρέπει να αποδεχτούμε την αμοιβή των 300 ευρώ, τις πολιτικές επιστρατεύσεις ,τα χαράτσια, την εξαθλίωση, την ανεργία, τον εξανδραποδισμό ως πατριωτικό καθήκον!!!



Γιατί αυτοί προσπάθησαν μέχρι τώρα και προσπαθούν με τον ορυμαγδό της μαύρης προπαγάνδας, να μας πείσουν ότι είμαστε ένοχοι!



Ότι οι μόνοι πατριώτες είναι οι Στουρνάρας-Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης και Κασιδιάρης.



Η εργατική τάξη πρέπει να ξέρει πως σε κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και καταναγκαστικών έργων δεν μπορεί να υπάρχει δημοκρατία και ελεύθερη ενημέρωση.



ΔΕΗ-ΔΕΣΠΑ-ΔΕΣΦΑ-ΝΕΡΟ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΣΤΕΓΗ-ΨΩΜΙ-ΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-κ.λ.π πάνε πακέτο



ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΑΥΤΑ KAI OXI τη τροικανή συμμορία Σαμαρά- Χρυσής Αυγής.

ΕΑΜ