Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΩΜΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

Πρωτοβουλία Εργαζομένων στην Cosmote

                                                                                             Αθήνα, 15/3/2011


Η εταιρία του ομίλου Cosmote εφαρμόζει τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης του ΔΝΤ συνεχίζοντας να συνθλίβει ανθρώπινες ζωές, προκειμένου να διασώσει τα κέρδη της Deutsche Telekom.

Μέχρι και σήμερα, και παρά τις επίσημες ανακοινώσεις για λήξη του «πακέτου» στοχευόμενων απολύσεων η διοίκηση εξακολουθεί να πιέζει και να εκβιάζει εργαζόμενους.

Στελέχη της εταιρίας, στην Αχαρνών όπως ο υποδιευθυντής Ηλ. Αλεξόπολος, (νωρίτερα ο Αθ. Στράτος, η Σ.Χειλαδάκη, ), αλλά και σε άλλους χώρους εξακολουθούν να καλούν συναδέλφους. Μάλιστα, τα όρια απύθμενου θράσους τους έφτασαν στο σημείο να ζητούσουν να μείνει μυστική η συνάντηση!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ το ρόλο των σύγχρονων δημίων – στελεχών σε όλη την εταιρία που με ιδιαίτερη προθυμία εκτελούν το ρόλο τους. Οι απαντήσεις για τους εκβιασμούς τους καθώς και για τις συκοφαντίες εναντίων του σωματείου στα δικαστήρια την Τετάρτη 9/3/2011 δεν θα σταματήσουν να δίνονται.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Δεν αφήνουμε σε κανένα καλοθελητή να ξεφουσκώσει τον αγώνα μας.

Οι απεργιακές επιτροπές σε κάθε κτήριο θα πρέπει να συντονίζουν και να κινητοποιούν τους συναδέλφους. Η νέα έκτακτη γενική συνέλευση θα δώσει δύναμη στους συναδέλφους. Η ΓΣΕΕ πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει.

Τους βλέπαμε μεγάλους, γιατί ήμαστε σκυφτοί, σηκώσαμε κεφάλι, θα σκύψουνε αυτοί.

                     Η Τρομοκρατία της διοίκησης δεν θα περάσει
                         Καμιά απόλυση στον όμιλο Cosmote.
  Κανένας εργαζόμενος δεν θα γίνει Ιφιγένεια στο βωμό  των  κερδών
                           Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας