Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

Από: Valsami Olympia
Αποστολή: Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012 8:39 πμ
Προς: Σύλλογος Εργαζομένων Cosmote
Κοιν.: A; Al; An K; L Li; Ba; B; S
Θέμα: ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ


Πρωτοβουλία
Εργαζομένων στην Cosmote
 
14/08/2012
Η Πρωτοβουλία Εργαζομένων στη Cosmote ζητά έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με θέμα τις συμβάσεις δανεισμού. Όπως, ήδη γνωρίζετε στις συνεδριάσεις του δ.σ και της εκτελεστικής επιτροπής έχουμε εκφράσει τεκμηριωμένα τις ενστάσεις μας για την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων μέσα στην Cosmote.
 
 
Σχετικά με τις θέσεις μας: οι δύο εταιρίες CosmoteGlobul, αντί να λύσουν τα μεταξύ τους προβλήματα με πρωτόκολλο συμφωνίας, τα μετακυλύουν στους εργαζόμενους με ολέθριες συνέπειες για όλους μας. Τα προβλήματα θα είχαν επιλυθεί με τη διαχείριση της τεχνικής ευθύνης σε επίπεδο υποδιευθυντή, διευθυντή, γεγονός που δεν απάντησε η εταιρία.
 
 
Γνωρίζουμε ότι στις επισκέψεις των παρατάξεων ΑΚΕ και Προοδευτικής στο αρμόδιο τμήμα, προέκυψαν νέα δεδομένα για τις συμβάσεις, τα οποία δεν μας έχουν κοινοποιηθεί μέχρι σήμερα.
 
 
Το αρμόδιο όργανο, το διοικητικό συμβούλιο κατόπιν των νέων στοιχείων οφείλει να συνεδριάσει και να καταλήξει στην οποιαδήποτε απόφαση.
 
Καλούμε τους συναδέλφους του αρμόδιου τμήματος, να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στο έκτατο διοικητικό συμβούλιο που ζητάμε.